Около февруари  ще бъде избран нов председател на ДПС .

...
Около февруари  ще бъде избран нов председател на ДПС .
Коментари Харесай

Пеевски с първи коментар за оставката на Карадайъ: Това е лично решение

Около февруари  ще бъде определен нов ръководител на Движение за права и свободи. Това съобщи депутатът от придвижването Делян Пеевски, който е и зам.-председател на партията, както и съпредседател на ПГ на Движение за права и свободи.

" Това е решение на ръководителя. Mандатът му изтича на 12 декември, господин Карадайъ е  взел решение да го направи по-рано от това, не е нищо изключително. господин Доган ще поеме до конференцията ", добави Пеевски.

Той не сподели дали подалият оставка лидер  Мустафа Карадайъ ще остане в Народното събрание  и дали ще продължи да бъде ръководител на ПГ на Движение за права и свободи.  " Негово персонално е решението дали ще остане народен представител, не е наше решение. Говорихме с него, само че не сме дискутирали този въпрос ", добави Пеевски.

На 17 ноември Движение за права и свободи ще има Централен съвет, на който ще бъде планувана конференция на придвижването.

По-рано довечера стана ясно, че  Ахмед Доган още веднъж ще застане начело  на Движението за права и свободи, след като  Мустафа Карадайъ подава оставка

Към момента аргументи за решението не са известни.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР